fbpx
+381 34 304403

+381 34 304404

ul. Zorana Đinđića 3/2 Kragujevac, Srbija
info@edops.com

Rešenje za javne izvršitelje

Kompletno programsko rešenje za javne izvršitelje

 

Nadležnost javnog izvršitelja jeste da sprovodi sudske odluke i namiruje potraživanja nastala pružanjem komunalnih usluga. Nabrojaćemo samo neke od svakodnevnih problema sa kojima se susreću u toku svog rada:

 

·        Mnoštvo papirne dokumentacije i kompleksnost njihovog korišćenja, upravljanja i prevođenja u elektronski oblik

·        Veliki broj poverilaca i predmeta koje treba fizički razvrstati

·        Uplate po tekućem računu često nisu sinhronizovane na način koji olakšava poslovanje, već su prikazane po hronološkom redosledu

·        Izrada tj. popunjavanje naloga za prenos zahteva ponekad i višečasovni rad na istom

 

Prilikom pristizanja uplata različitih poverilaca, po različitim predmetima, može se desiti da izvod banke po jednom predmetu na dnevnom nivou ima čak i po nekoliko stotina strana. To se uglavnom dešava kada su u pitanju prodavnice koje imaju konstantni promet preko tekućeg računa (npr. plaćanje karticom).

 

Kako bi skratili značajno vreme obavljajući rutinske operacije i celokupan poslovni proces sveli na 10-15 minuta rada, EDOPS tim je osmislio programsko rešenje koje je specijalizovano za rad javnih izvršitelja i prilagođeno je svim njihom potrebama poslovanja. Program tj. aplikacija je vrlo jednostavna za korišćenje i ima za cilj da korisniku maksimalno olakša poslovanje i skrati vreme obavljanja rutinskih, pa čak i složenih operacija.

 

Elektronska arhiva

 

         Elektronska arhiva omogućava čuvanje celokupne dokumentacije u elektronskom obliku, koje je u skladu sa svim zakonskim odredbama. Time se ubrzava proces pretraživanja podataka, predmeta, poverioca, dužnika, konkretnog dokumenta i ostalih podataka. Ovako uskladištena dokumentacija pruža mogućnost raznih analiza, poređenja, kao i praćenje svih premeta i poslovanja uopšte. Dokument u elektronskom obliku je sačuvan trajno i ne postoji opasnost od gubitka istog.

 

Automatsko razvrstavanje

 

Prilikom dospeća dokumentacije i unosom podataka u sistem, svi uneti podaci se automatski razvrstavaju po predmetu, poveriocu, potraživanjima i ostalim parametrima koji su potrebni i koji se unapred definišu. Takođe, ukoliko je neko potraživanje naplaćeno, sistem to automatski beleži i iznos potraživanja umanjuje za naplaćeni iznos, tako da u sistemu uvek imamo podatke iz realnog vremena.

 

Automatsko popunjavanje naloga za prenos

 

Pristizanje novih uplata, pogotovo ako dužnik (ili više njih) ima veliki broj uplata u toku dana, predstavlja ogroman posao za izvršitelje. Programsko rešenje automatski prikuplja podatke o prispelim uplatama i sistematizuje ih prema određenim parametrima. Iz sistema se na kraju dana lako može doći do svih potrebnih podataka, tako da popunjavanje naloga za prenos (virmana) ne predstavlja težak zadatak koji oduzima puno vremena.

 

Dostupnost podataka

 

Svim podacima je moguće pristupiti u realnom vremenu sa udaljene lokacije, uz uslov postojanja interneta.

 

Profesionalna tehnička podrška 24h

 

EDOPS tim pruža profesionalnu tehničku podršku 24h, kao i obuku za rad u programu u vidu pisanog, usmenog ili video sadržaja.

 

 

Zakažite besplatnu prezentaciju ovde. Na realnom primeru u Vašoj kompaniji pokazaćemo Vam kako program funkcioniše i kako može rešiti konkretne probleme sa kojima se Vaše preduzeće svakodnevno susreće. Vi odlučujete o profitu, zato donesite dobu odluku već danas.

logo-13.png
Zorana Đinđića 3/2 Kragujevac, Srbija

info@edops.com

+381 34 304404
+381 34 304403
© Copyright 2024 EDOPS Solutions. All Rights Reserved.

Search