fbpx
+381 34 304403

+381 34 304404

ul. Zorana Đinđića 3/2 Kragujevac, Srbija
info@edops.com

Masovno fakturisanje

Masovno fakturisanje

Programsko rešenje za masovno fakturisanje je jedan mali deo velikog informacionog sistema EDOPS Document Office, koji zaokružuje celokupno poslovanje preduzeća. On se može koristiti u okviru sistema ili potpuno samostalno, ukoliko korisnik ima potrebe samo za rešavanjem problema fakturisanja.

 

            Kada preduzeće (u ovom slučaju uzećemo za primer advokatsku kancelariju) pruža razne vrste usluga ili proizvoda čija cena zavisi od više parametara i gde se podaci potrebni za izradu fakture nalaze na više dokumenata, a ako uzmemo u obzir i to da kompanija ima i po nekoliko desetina ili stotine kupaca takvih usluga ili proizvoda, fakturisanje u ovom slučaju definitivno oduzima previse vremena.

 

            EDOPS tim je osmislio programsko rešenje koje u velikoj meri olakšava i ubrzava process izrade faktura.

 

Primer

       Konkretno, slučaj advokatske kancelarije, a koji se može primeniti i na druge delatnosti i preduzeća koja imaju sličan problem, igledao bi ovako:

Obzirom da samo fakturisanje za određeni period podrazumeva prikupljanje podata sa svakog predmeta pojedinačno kako bi došli do informacija da li se radi o krivičnom ili drugom postupku, da li je u pitanju žalba, izlazak na ročište ili neka druga radnja, koja je vrednost spora i brojne druge informacije, u okviru EDOPS Document Office-a razvijena je mogućnost masovnog fakturisanja.

            Unošenjem dokumentacije i podataka u sistem, vrši se njihovo arhiviranje. Kada se u nekom trenutku želi izvršiti fakturisanje, na osnovu zadatih parametara, iz sistema se izvlače podaci koji su traženi i koji se automatski vezuju za advokatske tarife. Na osnovu tih podataka izrađuju se fakture za sve predmete koji su imali bar jednu radnju u tom periodu. Uz svaku fakturu automatski se izrađuje prilog sa svim stavkama (kao i taksama za svaku stavku posebno) po hronološkom redu, tako da nema potrebe za dodatnim pojašnjavanjem prilikom naplate stavki. Takve fakture mogu se poslati na e-mail ili na pisarnicu, gde se dalje štampaju i šalju na fizičke adrese.

 

 Prednosti korišćenja programskog rešenja masovno fakturisanje

 

1.    Značajna ušteda vremena izrade faktura

2.    Brza i laka pretraga i upravljanje dokumentacijom

3.    Uvek dostupna dokumentacija i podaci

4.    Poslovanje u realnom vremenu

5.    Mogućnost automatskog sastavljanja izveštaja

6.    Grafički prikaz rezutata pretrage/izveštaja

7.    Pristup podacima sa udaljene lokacije

8.    Profesionalna tehnička podrška 24h

 

Zašto Odabrati EDOPS?

 

  • Više od 15 godina iskustva
  • Program se može koristiti na bilo kom jeziku
  • Garancija kvaliteta
  • Obuka korisnika
  • Profesionalna tehnička podrška 24h
  • Mogućnost naknadne integracije sa drugim modulima

Zakažite besplatnu prezentaciju ovde. Na realnom primeru u Vašoj kompaniji pokazaćemo Vam kako program funkcioniše i kako može rešiti konkretne probleme sa kojima se Vaše preduzeće svakodnevno susreće. Vi odlučujete o profitu, zato donesite dobu odluku već danas.

logo-13.png
Zorana Đinđića 3/2 Kragujevac, Srbija

info@edops.com

+381 34 304404
+381 34 304403
© Copyright 2018 EDOPS Solutions. All Rights Reserved.

Search