fbpx
+381 34 304403

+381 34 304404

ul. Zorana Đinđića 3/2 Kragujevac, Srbija
info@edops.com

EDOPS Solutions je nastao 2005. godine sa ciljem da znanja i iskustva iz oblasti Dokument Menadžment Sistema, primeni za kreiranje poslovnih programa za potrebe pravnih subjekata.

U svom radu pri kreiranju programa, koristi se pristup projektnog izvođenja, odnosno svaki klijent i njegova potreba je polazni parametar u projektovanju i izvedbi rešenja.

Sa ubrzanim tehnološkim razvojem, primene standardizacije, kompanije sve više imaju potrebu da investiraju u poslovne aplikacije, sa potrebom da preslikavaju svoje tokove podataka i organizaciju u poslovno rešenje.

Cilj EDOPS poslovnih rešenja je da u velikoj meri olakša i ubrza poslovanje preduzeća uključujući u poslovne procese i dokumenta, odnosno na ovaj način klijent dobija dokumentacioni informacioni sistem.

Naši klijenti shvatajući benefiti elektronske obrade, zajedno sa EDOPS timom nadograđuju inicijalno rešenje postepenim koracima, što vremenom prerasta u jedinstven ERP sistem po meri klijenta. Često ova rešenja ne isključuju druga postojeća rešenja koja postoje kod korisnika, već naprotiv povezuju se i na taj način dobija se maksimum u funkcionisanju procesa.

prednosti našeg rešenja

1

Brza realizacija rešenja

Nakon analize poslovnih procesa kod klijenta, Edops tim pristupa dizajniranju poslovnog rešenja, koristeći gotove Edops alate i oslikava realne tokove podataka i dokumenata.
2

iskustvo

EDOPS tim poseduje poseduje višegodišnje akumulirano iskustvo u izradi i implementaciji, kako jednostavnih tako i kompleksnih programskih rešenja.
3

Pravovremena podrška

Profesionalna tehnička podrška EDOPS tima podrazumeva pružanje širokog spektra ključnih informacija koje se odnose na rad i okruženje informacionog sistema. 

brza konfiguracija prava pristupa i rada

Pristup podacima i dokumentima kontroliše klijent

Ušteda vremena i novca

Jasni i uporedivi pokazatelji poslovanja

Maksimalna tehnička podrška

Povećanje efikasnosti i produktivnosti

0
ZADOVOLJNIH KLIJENATA
0
GODINA ISKUSTVA
0
PARTNERA
0
ZEMALJA ŠIROM SVETA KORISTI NAŠE REŠENJE
logo-13.png
Zorana Đinđića 3/2 Kragujevac, Srbija

info@edops.com

+381 34 304404
+381 34 304403
© Copyright 2024 EDOPS Solutions. All Rights Reserved.

Search