fbpx
+381 34 304403

+381 34 304404

ul. Zorana Đinđića 3/2 Kragujevac, Srbija
info@edops.com

Rešenja za proizvodnju

Programsko rešenje za proizvodnju

emPRO je modul EDOPS Document Office-a koji podržava sve poslovne procese u proizvodnim preduzećima je izuzetno kompleksan. Njegov cilj je povezivanje svih procesa u jedan sistem i omogućavanje kvalitetnijeg i bržeg poslovanja. Poslovni procesi se prate od ulaza sirovina i repromaterjala, sve do izlaza gotovih proizvoda iz preduzeća tj. njihove prodaje.

 

Neograničene mogućnosti

 

Softver ne poznaje ograničenja po pitanju broja proizvoda, procesa, niti magacina koji se mogu voditi , kao i kompletne dokumentacije. Uvek se može pristupiti svim informacijama na bilo kojoj lokaciji u realnom vremenu, uz uslov postojanja interneta. Svi sektori međusobno komuniciraju uz pomoc softvera, gde se sve izmene bilo kog dela procesa automatski ažuriraju i vidljive su celokunom preduzeću (shodno dodeljenim pravima za pristup podataka i dokumentacije). Dokumentacija je elektronska, tako da je i popunjavanje iste automatizovano, a pretraživanje podataka značajno ubrzano. Svi podaci, zajedno sa dokumentacijom nalaze se u sistemu i lako se njima može upravljati.

 

Neke od najznačajnijih prednosti emPRO su:

 

·   Praćenje svih poslovnih procesa u realnom vremenu

 

·   Formiranje radnog naloga u softveru (čime se omogućava praćenje procesa proizvodnje od utrošaka sirovina, repromaterjala i poluproizvoda do ulaska gotovih proizvoda u magacin)

 

·   Automatsko fakturisanje (prilikom formiranja fakture, automatski se povlače cene određenih proizvoda, kao i rabati i akcije namenjene određenoj kategoriji kupaca)

 

·   Analiza solventnosti kupaca (ako su ranije koristili proizvod, a nisu plaćali u roku, već su kasnili ili su plaćali avansno i izmirivali svoje obaveze na vreme)

 

·   Formiranjem otpremnice svojoj maloprodaji, automatski se povlači cena te robe u prodavnici i vrši se maloprodajna kalkulacija, tako da se roba može pustiti u prodaju odmah nakon prijema

 

·   Interne otpremnice (prenos robe iz jednog u drugi magacin) su takođe elektronske i automatske

 

·   Prilikom popisa robe, softver sam obračunava dozvoljeni manjak, kalo i višak robe na zalihama

 

·   Prilikom proizvodnje proizvoda kod kojih ista količina sastojaka ne daje uvek istu količinu proizvoda (kao što se od određene količine brašna nekada dobija veća, a nekada manja količina hleba) formiraju se normativi i omogućava se praćenje potrošnje, učinaka i analiza rada proivodnih linija, kao i upoređivanje podataka i izveštavanje

 

·   Broj korisnika softvera nije ograničen

 

·   Omogućava dodeljivanje prava pristupa pojedinim modulima (prava nad dokumentacijom i podacima)

 

Naknadna nadogradnja

i integracija sa postojećim softverom

 

emPRO za proizvodna preduzeća pruža brojne dodatne mogućnosti u vidu funkcija koje se mogu dodavati u zavisnosti od potreba preduzeća. Takođe, postoji mogućnost da se nakon instalacije tj. implementacije programa, ukoliko se nakon nekog vremena preduzeće proširilo ili razvilo, naknadno dodaju i drugi moduli i time program nadogradi.

        

Profesionalna tehnička podrška 24h

 

EDOPS tim pruža konstantnu tehničku podršku nakon implementacije i obuke korisnika.

 

Višejezičnost

 

Programsko rešenje za proizvodnju emPRO omogućava prilagođavanje korisnicima širom sveta, tako što postoji mogućnost da korisnički nalog bude na jeziku koji se koristi u konkretnoj zemlji. To praktično znači da se program može prevesti na bilo koji jezik, radi lakšeg sporazumevanja.

 

Više od 15 godina iskustva

 

          EDOPS kompanija posluje već više od 15 godina, što znači da je kroz iskustvo u radu na različitim projektima prilagođavala programsko rešenje raznim vrstama industrije. Tim prilagođavanjima, uvodili smo godinama nove module i funkcije i radili na konstantnom razvoju programa, što govori i izlazak najnovije verzije EX8, koja je prilagođena savremenom poslovanju.

 

Obuka korisnika

 

EDOPS tim,nakon implementacije vrši obuk korisnika, kako bi se sve prednosti i pogodnosti programskog rešenja iskoristile maksimalno. Smatramo da je važno da korisnici budu dobro obučeni, jer će samo na taj način moći da utiču na povećanje produktivnosti i profitabilnosti.

         Poslovni procesi koji se mogu obuhvatiti ovim softverom su:

 

1.     Nabavka

2.     Veleprodaja

3.     Proizvodnja

4.     Maloprodaja

5.     Magacinsko poslovanje

6.     Upravljanje zalihama

7.     Sprovođenje popisa

8.     Izveštavanje

 

Zakažite besplatnu prezentaciju ovde. Na realnom primeru u Vašoj kompaniji pokazaćemo Vam kako program funkcioniše i kako može rešiti konkretne probleme sa kojima se Vaše preduzeće svakodnevno susreće. Vi odlučujete o profitu, zato donesite dobu odluku već danas.

 

logo-13.png
Zorana Đinđića 3/2 Kragujevac, Srbija

info@edops.com

+381 34 304404
+381 34 304403
© Copyright 2024 EDOPS Solutions. All Rights Reserved.

Search