fbpx
+381 34 304403

+381 34 304404

ul. Zorana Đinđića 3/2 Kragujevac, Srbija
info@edops.com

e - Računovodstvo

eRačunovodstvo - Više od računovodstva

Obzirom da je ručno knjiženje odavno prevaziđeno, vođenje računovostvenih poslova danas podrazumeva korišćenje nekog programskog rešenja. Knjigovodsvene agencije ili knjigovodstveni sektor uglavnom koristi programe koji su usko namenski orjentisani. To znači da služe isključivo obradi konkretnih poslovnih aktivnosti u smislu zadovoljenja Zakonskih okvira.

 

Međutim, programsko rešenje eRačunovodstvo pruža mnogo vise od knjigovodstvenog programa. Naime, on se integriše sa već postojećim knjigovodstvenim programom, na način koji omogućava brojne dodatne pogodnosti, kao što su:                                                       

 

1.    Automatsko formiranje izlaznih faktura - na osnovu predhodno unetih podataka, sistem generiše i prikuplja potrebne podatke na osnovu zadate forme i formira fakture (više o masovnom fakturisanju pročitajte ovde)

 

2.    Automatsko slanje opomena za dugovanja od strane kupaca – sistem sam na osnovu dugovanja, kao i ostalih parametara, automatski sastavlja opomene i salje ih konkretnim kupcima.

 

3.    Brza kombinovana pretraga plaćenih i neplaćenih računa na osnovu podataka sa ulaznih faktura, koja se može i tabelarno prikazati po danima, mesecima i ostalim parametrima.

 

4.    Evidencija svih zaposlenih – evidencija prisutnosti i svih aktivnosti, kao i bolovanja, a na osnovu koje se vrši i automatski obračun plata zaposlenih

 

5.    Automatsko sastavljanje raznih izveštaja, na osnovu određenih parametara (više o tome možete videti ovde)

 

U savremenom poslovanju „vreme je novac“, a to znači da svaki trenutak treba iskoristiti produktivno. eRačunovodstvo programsko rešenje skraćuje vreme u obavljanju rutinskih operacija i time oslobađa prostor za analizu podataka i unapređenje procesa poslovanja.

 

Zašto odabrati EDOPS?

Kompanija EDOPS nastoji da svako programsko rešenje u potpunosti prilagodi Vašem poslovanju. Implementacijom eRačunovodstva, značajno se umanjuju troškovi, što povećava drugu stranu, a to je profit. EDOPS tim vrši obuku korisnika programa i pruža profesionalnu tehničku podršku 24h i to 365 dana. Program se može prevesti na bilo koji jezik, što dalje olakšava korišćenje i komunikaciju poslovnih objekata iz različitih zemalja.

 

Zakažite besplatnu prezentaciju ovde. Na realnom primeru u Vašoj kompaniji pokazaćemo Vam kako program funkcioniše i kako može rešiti konkretne probleme sa kojima se Vaše preduzeće svakodnevno suočava. VI odlučujete o svom profitu, zato donesite dobru odluku još danas.

 

logo-13.png
Zorana Đinđića 3/2 Kragujevac, Srbija

info@edops.com

+381 34 304404
+381 34 304403
© Copyright 2024 EDOPS Solutions. All Rights Reserved.

Search